Odhalování podvodů při elektronickém obchodování

Rozvoj digitálních plateb s sebou přináší pohodlí a zjednodušení života pro obchodníky i spotřebitele. Na druhou stranu se však mohou při elektronickém obchodování objevovat nejrůznější podvody. Jak v tomto směru pomáhá platební brána PayU?

Odhalování podvodů při elektronickém obchodování aneb jak v tomto ohledu pomáhá PayU

Rozvoj digitálních plateb s sebou přináší pohodlí a zjednodušení života pro obchodníky i spotřebitele. Na druhou stranu se však mohou při elektronickém obchodování objevovat nejrůznější podvody. Jak v tomto směru pomáhá platební brána PayU?

Proč je důležité chránit internetové platby před podvodníky

Podvodů ve světě internetových plateb bohužel přibývá. Vzhledem k tomu je vhodné zaměřit na se na včasnou detekci podezřelých aktivit. Naše platební brána PayU v tomto směru používá hned několik technologií. Naše funkce pro detekci podvodů jsou navrženy tak, aby braly ohled na potřeby obchodníků a zákazníků, aniž by docházelo k ohrožení míry schválení a úspěšných transakcí. 

Jak funguje náš systém pro odhalování podvodů

Naše služba umí zachytit podvodné transakce a upozornit na tuto skutečnost obchodníky. V tomto směru využíváme jak nastavená pravidla, tak i speciální skórovací systém založený na řízeném strojovém učení. 

 

Funkce proti podvodům je možné aktivovat také v závislosti na konkrétních podmínkách trhu, na kterém obchodník působí. 

 

Jednotlivé nástroje tedy pomáhají oddělit legitimní transakce od těch nelegitimních. Zároveň přispívají k ochraně jednotlivých dat a zajišťují vyšší bezpečnost na straně obchodníků a zákazníků. 

Jak systém odhalování podvodů od PayU pomáhá obchodníkům

Naše takzvané Anti Fraud řešení pomáhá obchodníkům hned na několik úrovních. Pojďme si je představit. 

Zpracování online plateb bez problémů

PayU přináší pokročilý systém pro detekci podvodů, optimalizaci plateb a dalších bezpečnostních funkcí 

Využívá umělou inteligenci

Z hlediska odhalování podvodů řešení využívá umělou inteligenci s cílem odhalit případné podvody rychleji a efektivněji. Díky shromažďování množství platebních informací se přitom systém neustále zlepšuje. 

Ochrana před zpětnými platbami

Obchodníci jsou chráněni před ztrátami, které mohou být způsobeny podvodnými transakcemi. 

Minimalizování podvodů

PayU podporuje více verzí 3DS 2. Automaticky přitom směřuje příslušný tok tak, aby docházelo k minimalizaci podvodů a zároveň maximalizaci míry schválení

 

Hledáte bezpečnou platební bránu pro vaše podnikání? Dejte šanci PayU. Těšit se můžete na spoustu podporovaných platebních metod, vysokou míru bezpečí i snadnou integraci. 

6