Merchant neboli obchodník: Jak obchodníkům pomůže PayU?

Přečtěte si, jaké má platební brána výhody, proč je pro zákazníky důležitá a proč dát šanci právě PayU.

Proč je pro zákazníky platba kartou důležitá?

I v dnešní době se stále najde řada lidí, kteří platebním branám jednoduše nevěří a pro platbu za objednávku raději zvolí  bankovní  převod  či  dobírku. Na druhou stranu pro mladší generaci je právě rychlost a jednoduchost platby za objednávku mnohdy stěžejní. I z toho důvodu by ve vašem e-shopu platební brána neměla chybět. S její pomocí mohou zákazníci za objednávku zaplatit pohodlně, bezpečně a navíc rychlostí blesku.

 

 

6 výhod, které má platební brána pro obchodníky

S platební bránou nejsou spojeny pouze výhody pro zákazníky. Její přednosti ocení i každý merchant, tedy obchodník. O co se například jedná?

 

1. Rychlost

O platbě prostřednictvím platební brány  víte prakticky okamžitě. Ať už se jedná o zaplacenou či zrušenou platbu nebo platbu po vypršení.

 

2. Zrychlení expedice

Díky okamžitému oznámení o platbě  můžete co nejdříve začít s expedicí objednávky. Díky tomu snížíte celkovou dobu potřebnou pro dodání zboží, což opět ocení vaši zákazníci.

 

3. Platby v cizí měně

Cizí měny při placení pro vás  nebudou žádnou překážkou  a můžete je nabídnout svým zákazníkům. Není tedy třeba si dělat starosti s nevýhodným kurzem či přepočítáváním na koruny.

 

4. Snížení objemu nevyzvednutých zásilek

Díky tomu, že zákazníci budou moct své zboží rovnou zaplatit,  budou výrazněji motivováni k jeho vyzvednutí. A tímto způsobem můžete snížit celkový objem nevyzvednutých zásilek.

 

5. Můžete působit globálně

S platební bránou  u vás budou moct zaplatit zákazníci z celého světa. PayU umožňuje placení platebními kartami od nejznámějších vydavatelů, jako je MasterCard a Visa.

 

6. Získáte větší kontrolu 

Při placení prostřednictvím platební brány  jsou finance rovnou připisovány na váš obchodní účet. Podle nastavení vyúčtování přitom vždy víte, kdy můžete s penězi počítat a můžete si tak lépe plánovat svá finanční rozhodnutí.

U placení objednávek na dobírku to možné není. Nikdy totiž nevíte, kdy přesně si zákazník svou objednávku vyzvedne a kdy vám kurýr platbu předá.

 

 

Proč se rozhodnout pro PayU

  • PayU umožňuje hladké platby v  18 rychle rostoucích trzích. Navíc usnadňujeme přeshraniční platby v rozšířené Evropské unii (EEA).
  • Zákazníkům můžete nabídnout tradiční i rychlé bankovní převody.
  • Prostřednictvím PayU lze platit  platební kartou (Visa a MasterCard) a také   elektronickou peněženkou  (Google Pay, Apple Pay).
  • Zákazníkům můžete umožnit pozdější zaplacení objednávek díky odložené platbě  Twisto Pay.
  • Vašim zákazníkům můžete pohodlně  odeslat e-mail s odkazem  na zaplacení objednávky.
  • Lze využívat platbu uloženou kartou. Je to velmi pohodlné a jednoduše tak zaplatíte pouhým jedním kliknutím. Zejména při nákupu přes mobilní telefon uložení karty ušetří spoustu času.

 

 

Zaregistrujte se během 5 minut

Nejčastěji volené platby v České republice! K registraci stačí 4 jednoduché kroky.

 

6